Bar

Branscher

Bar & Krog

En vacker cocktail på bardisken behöver inte smakas av eller innehålla något starkt för att väcka sinnena till liv. Den internationella stämningen med dämpad belysning, sorl, flaskor och färggranna ingredienser från alla världens hörn, drycker serverade i sina rätta glas med det där lilla extra räcker för att förmedla den alldeles speciella barkänslan.

Bakom bartenderns till synes lekfulla arbete döljer sig stor kunskap, och kravet på att ha rätt arbetsredskap i en stessig miljö är lätt att förstå. Det är ingen liten uppsättning redskap som krävs för att klara alla gästers önskemål. Det ska mätas, skakas, röras, silas, garneras, hällas, tappas, kylas, krossas, pressas och öppnas... listan kan göras lång – lika lång som vårt barsortiment är brett. Välj dem med omsorg. Redskapen är statister i bartenderns show bakom disken, där allt måste finnas på plats så att tempot hålls högt och professionellt.

Bar & Krog
Det finns 149 produkter.

produkter per sida

Svenska Restauranggrossisten vänder sig i första hand mot företag. Samtliga priser visas exklusive moms om inget annat anges.